sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Toinenkin mekko
Edellinen maksimekko onnistui niin mukavasti, että ompelin saman tien vielä toisenkin. Laiskuus vaan iski, enkä pessyt kangasta etukäteen, joten toivotaan ette se kovin kutistu pesussa. Kangas on EK:n laarista.  Vielä kun tuo kesä kestäis vähän pitempään kuin yhden päivän, niin nämä pääsisi parempaan käyttöön. Onneksi maksimekkoja voi kyllä pitää viileämmälläkin säällä.Huomasin muuten, että se on blogger, joka muuttaa nämä kuvat suttuisiksi. Omalla koneella näyttää ihan hyviltä, mutta blogissa menee huonoksi. Osaako joku neuvoa, mitä sille vois tehdä? 2 kommenttia:

  1. Hieno mekko ja upea kangas. Näin kännykällä katsottuna kuvat näyttää oikein hyvältä. Enpä osaa sanoa mistä moinen saattaa johtua.

    VastaaPoista
  2. Hyvälle näyttää mekko! Ihanan värinen, niin raikas. Vyöt sopivatkin hyvin maksimekkoihin. Oletko kokeillut tallentaa kuvat png-muodossa? Minulla värien muuttumiseen ainakin vaikutti tuo kuvamuoto, voisiko se vaikuttaa myös tarkkuuteen? Kännykällä kuvasi ainakin näyttää ihan tarkoilta, en ole koneella ehtinyt katsoa.

    VastaaPoista