perjantai 10. huhtikuuta 2015

PikasurautusLähiaikoina on tullut ommeltua vain ihan perusvaatetta, bodyja, pöksyjä, paitoja. Sellaista nopeaa kaapintäytettä, joita ei jaksa kuvailla ja blogata. Tämä pieni liivimekko on kuitenkin jotenkin niin söpö, että halusin sen tänne laittaa. Meidän prinsessalle sopii tosi nätisti sininen väri. Ehkä se siksi näyttää niin kivalta hänen päällään. Se ei kuvista välity, kun ei ole suoraan kasvoista kuvaa, mutta voin kertoa, että sievä hän on <3Liivimekkoa on helppo yhdistää muiden vaatteiden kanssa. Ihanan raikkaita värejä! Ja tällainen joustofrotee on helppo ihan arkikäytössä.Meillä kävellään jo kärryn kanssa. Neidillä on nyt ikää 9kk. Vielä hetki varmaan menee, ennen kuin aletaan tepsutella ilman tukea. Mun puolesta saisi pysyä vauvana vielä pitkään!
Aurinko lämmittää jo niin mukavasti tuolla ulkona, että pitäisi alkaa ahkeroida kesävaatetta. Muuten käy niin, että yhtäkkiä huomaan olevan kesä ja kaapissa on vaan pitkähihaista ja sitten onkin kipaistava kauppaan...

6 kommenttia:

 1. Suloinen mekko söpöllä tytöllä <3.

  VastaaPoista
 2. Suloinen pieni suloisissa vaatteissa!

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko, liivarit on pienillä tytöillä niin suloisia! Kiva vaatekokonaisuus tuossa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on käytetty toistaiseksi tosi vähän mitään mekkoja, kun tyyppi kulkee vielä nelivedolla, niin jää helmat polvien alle. Liivarissa ei ole leveitä helmoja, niin käy tuommoiselle konttaajallekin.

   Poista