keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Väriä kevääseen


Aurinko paistaa ihanasti ja tekee mieli lisätä väriä vaatetukseen. Poika varsinkin rakastaa värejä. Lueskeltiin tuossa yhdessä Ottobre-lehtiä ja kyselin vähän, että mikä poikasta miellyttää ja mitä hän haluaisi, että äiti ompelisi. Selkeästi kiinnostusta herätti juurikin värit ja pienet yksityiskohdat, kuten taskut, erilaiset koristukset, kirjaimet ja numerot jne. Olin jo katsellut tätä svetaritakkia sillä silmällä, että sitä voisi kokeilla tehdä.Tämän siis poikakin lehdestä bongasi. Kaava on OB 3/2010 Reggae vetoketjusvetari. Leveys koosta 104 ja pituus 110. Poika on n. 115cm ja hoikka. Aika hyvän kokoinen tuli. 
Sininen joustocollege on Noshilta ja ihana raitaresori Majapuulta. näin joskus jo aikoja sitten kuvan svetarista, jossa oli käytetty moniväristä resoria ja olen siitä saakka halunnut toteuttaa saman tyylisen. Kun Majapuulle tuli tätä resoria myyntiin, niin sitä oli pakko tilata heti. 
Taytyy kyllä myöntää, että nyt mentiin aika osaamisen rajoilla.Taskut, helmaresori ja kauluksen sauman piilotus vaati miettimistä ja kokeilua, mutta tulipahan tehtyä. Tekis mieli tehdä uusi samanlainen svetari, että tulisi opittua kunnolla nuo muutamat uudet jutut.Ilmeisen tyytyväinen käyttäjä ;)4 kommenttia:

 1. On kyllä hieno! Kivasti raikastaa kokonaisuutta nuo resorit!

  VastaaPoista
 2. Todella upea takki! Itse sain tuosta ahaa-elämyksen tuosta helmaresorin ja vetoketjun välisestä kangaskaistaleesta. Olen muutaman hupparin kanssa tapellut, kun vetoketju ei asetu kunnolla suoraan resoriin, joten tuollain toteutus vaikuttaa briljantille idealle :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista!

  Tuo helman kangaskaitale on kyllä kiva yksityiskohta. Vähän hankala oli saada siisti resorin ja kankaan kulmasta, mutta onnistui kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 4. Vitsit miten upea takki! Tekaispa toinen muistin virkistykseksi, niin minä ostan ;)

  VastaaPoista