torstai 29. toukokuuta 2014

Vauvapläjäys

Meille on tulossa kesällä vauva. Olen tässä kevään mittaan ommellut pieniä nuttuja ja pöksyjä. Tyttöä meille on ultrassa luvattu, joten aika rinsessamaisia vetimiä on kaapin täytteenä. Kovasti tekisi mieli ommella vielä paljon lisää, mutta kun siitä sukupuolesta ei voi 100%:n varma kuitenkaan olla, niin täytyy painaa jarrua. Voishan niitä unisex-vaatteita toki tehdä, mutta ne on vähän tylsiä...

Vaatteiden koot vaihtelee 50-62cm.Bodyjen kaavana Ottobren Hppy Squirrel ja Kisuliini.Pöksyt omia muokkauksia valmiista housuista ellei erikseen mainittu.

Velourhaalari OB;n kirahvi-kaavalla. Kovin on leveän oloinen, mutta näkee sitten miten toimii käytännössä. Velour Eurokankaasta, hupun ihana salmiakkitrikoo Hannan Kankaasta.

Tässä kokeilin erilaisia alaosia ja bodyssä ensimmäinen applikaatiokokeilu. Tähtikankaan alkuperää en enää muista, muut Eurokankaasta.


Pari settiä. Raidat ja pallot Kärkkäiseltä, mistäköhän tuo kukkakangas oli... Lillestoffia joka tapauksessa. Tässä mustat housut OB Little Houses, lilat OB Ruusunpuna.


Tässäkin kankaat Kärkkäiseltä muistaakseni. Aikalailla ensimmäisiä ompeluksia ja sen kyllä huomaa...


Hattarakekkerit Viljamin puodista, salmiakkitrikoo Hannan kankaasta ja raidat Ainolasta. Näistä tykkään! Ovat vaan vähän isompaa kokoa, että ei ihan heti saada käyttöön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti