torstai 29. toukokuuta 2014

Toiveiden toteutusta

Poikani on ollut tavattoman ihastunut pelipaitaan, joka tuli aikoinaan jonkun ostoksen kylkiäisenä. Paita on jäänyt pieneksi ja uutta paitaa on pyydetty äidiltä useasti. Tänään sain vihdoin paidan tehtyä. Surauttelin aikaisemmin tällä viikolla jo shortsit paidan kaveriksi. Tämä setti oli kyllä sellainen murheenkryyni! Ompelukoneeseeni tuli pari viikkoa sitten niin paha vika, että se oli pakko viedä korjattavaksi. Pyysin anopilta ompelukonetta lainaksi, koska pojan vaatekaapista puuttui kesävaatetta ja ipana oli menossa mummilaan pariksi päiväksi, mikä tarkoitti hyvää ompeluaikaa itselleni. En ollut ihan sinut anopin koneen kanssa (joka on omaani n. 50 vuotta nuorempi yksilö), joten ompelin ja purin - ompelin ja purin. Shortsien kankaana oli vielä tosi löperö interlock palalaarista, joka ei ollut helpoin mahdollinen. Pari päivää sitten sain oman koneeni korjaajalta takaisin. Kone oli huollettu ja säädetty, eli kaikki itse tekemäni säädöt oli poissa. Niitä olen tässä pari päivää yrittänyt saada kohdalleen. Vielä ei ole täydellistä, mutta vähitellen...

Vaikeuksista huolimatta setti valmistui ja on pojalle tosi mieluinen. Sitä kärtettiin koneen vieressä ja laitettiin heti päälle. Tyytyväinen poika, tyytyväinen äiti!

Paidan selässä on pojan nimi ja ikä, edessä ikä (4). Paidan kaava Ottobren joku perus teeppari, shortsit uusin OB . Valkoinen trikoo ja resorit Kärkkäinen, sininen trikoo Wexlerin palalaari.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti