sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Joka kuuseen kurkottaa...


Halusin ommella jotain hillitymän väristä välillä. Olen sen sortin ihminen, jonka elämä menee kausissa ja kyllästyn helposti. On kausia, kun tekee mieli väri-iloitella ja sitten yhtäkkiä tulee stoppi ja pitää saada jotain muuta. Oikeastaan mulla on kolme eri vaihetta: värikäs, hempeä ja mustavalkoinen. Nämä vaatteet on nyt tosin jostain kahden viimeiseksi mainitun välimaastosta. Kuusi-kangas on Verson jiiceetä, raidallinen Viljamin puodista. Pitkästä, pitkästä aikaa tartuin taas puikkoihin ja neuloin vaatteille kaveriksi sukat. En muistanutkaan, miten mukavaa puikkojen heiluttelu on. Viime keväänä kun innostuin ompelusta, niin neulominen jäi täysin. 


Tunikan kaava on ottobresta.Oisko ollut uusin numero... Pitääpä tarkastaa. Lisäsin raglansaumaan nepit ja helmaan resorin, niin pysyy paremmin paikoillaan pikku ryömijän päällä. Leggarit on sivusaumattomat. Sukat on perinteiset junasukat. Ihan parhaat näillä pienillä. Mulla oli vaan vähän turhan paksu lanka, joten piti tehdä muutoksia matkanvarrella ja silti sukkaosasta tuli turhan leveä. En jaksanut alkaa purkamaan kuitenkaan.




 Tämän tunikan malli on tosi nätti. Kaula-aukossa on vähän rypytystä tuomassa tyttömäisyyttä.





Oikeastaan tilasin tämän kankaan esikoiselle, mutta siinä kävi niin, että tein tytön vaatteet ensin ja kangasta ei riittänyt enää pojan paidan hihoihin. Tästä tuli sitten oikein perus raglan. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti