maanantai 10. marraskuuta 2014

Lakuja, nam!

Vähän on blogin päivittäminen jäänyt, kun on pitänyt kiirettä. Ompelukoneen edessä olen kuitenkin ehtinyt istua, mutta kuvien saaminen blogiin saakka onkin se haastavampi juttu.

Tilasin jokin aika sitten Pikkupiltistä Sweet Candy -joustocollegea. Olin katsellut sitä jo aikaisemmin muitten ompeluksissa ja kun sitä tuli myyntiin taas, niin oli pakko napata oma pala. Niin herkullinen se on. Isäni on pitkän linjan lakufani, joten kankaasta oli ihan pakko tehdä hänelle jotain ja kun tässä sattui isänpäivä ja isän synttärit tähän marraskuulle, niin tein lahjaksi uuden "mimmelin", niin kuin meillä sanotaan. Eli siis tuommoisen pussukan hammasharjalle ja partakoneelle. Materiaalina jc ei kyllä tohon pussukaan ollut mikään hyvä ja sainkin laittaa tukikangasta joka paikkaan ja pohjalle vielä leikkasin jumppa-alustasta palasen, että on riittävän tukeva. Vuorina on vihreää puuvillaa, mutta siitä unohdin ottaa kuvan. Ihan kelpo pussukka siitä tuli ja oli kiva välillä tehdä jotain muuta kuin vaatetta. Tarttisin kyllä itsekin uuden mimmelin, joten täytyy tehdä uusi versio jossain vaiheessa.


Alunperin tilasin kankaan kyllä ihan vaatteeksi ja poika saikin siitä itselleen peruspuseron. Kiva ja helppo vaate, joka käy monenlaisten housujen kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti