torstai 18. syyskuuta 2014

Verkolle nousu

Syysvaatteiden päivitystä, osa: mies. Samalla luottokaavalla ja ihan kivahan siitä tuli. Tulee hyvä mieli, kun miehelle kelpaa mun tekeleet. Kangas on Verkkoa Käpyseltä. Tilasin kankaan kysymättä, että suostuuko pukemaan päällensä ja suostuuhan tuo. Ihan yhtä hyvin tuo kaava ei toimi tuolla paksummalla jc:llä kuin ohuemmalla trikoolla, mutta suhteellisen tyytyväinen olen silti. Mutta voishan sitä jotain muutakin kaavaa välillä käyttää...

3 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen paita, väri on upea :) Kiva, että mies huolii kuosillista!

  VastaaPoista
 2. Tulinpa vastavierailulle :). Ihan tosi hieno tuo miehen paita! Pakko kysyä, että mikä sulla on tuossa kaavana? Pitäisi itsekin uskaltautua tekemään miehelle jotain mutta kun ei ole niitä miesten kaavoja. Tuo kangas on muuten veikeä (itselläkin sitä kotona), se näyttää vaatteena ihan erille kuin kankaana ja tosiaankin positiivisessa mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit! Kaava on joku ottobren poikien peruspaita koossa 170. Muistaakseni kavensin vähän helmaan päin, kun mies on hoikka, mutta harteikas. Tein niin, että otin miehestä mitat (olka/hartia, rinta, vyötärö) ja etsin sellaisen kaavan, jossa olis sopivat mitat. Katselin ensin sellaista kaavaa, joka oli rotevan pojan kaava, kun ajattelin, että sellainenhan ois varmaan hyvä aikuiselle miehelle. Pöh, ihan järkyttävän leveä!

   Poista