torstai 23. huhtikuuta 2015

Kangasvaraston pienennystä




Kolme tarvetta: a) neiti tarvitsee uusia paitoja b) kangaskaappi pullistelee ja vanhoja kankaita pitää saada kulutettua pois uusien tieltä c) tilkkupussit pursuu yli. Syntyy perusvaatetta, joita on piristetty söpöily kuvilla.






Kaavana OB:n kisuliini. Pallokangas Viljamin puodista, pinkki trikoo EK:sta.

torstai 16. huhtikuuta 2015

Näperrystä



Jos viime postauksessa oli pikasurautus, niin nyt tuli sitten näperrettyä vähän enemmän. Teki pitkästä aikaa mieli tehdä jotain vähän suurempitöistä. Jämäpussin kätköistä kaivettiin kasa tilkkuja ja niistä tuli robotti. Esikoisen mielestä siitä tuli tosi, tosi, tosi, TOSI kiva! Ja tarkkaan poika katseli, että mitäs kangasta tässä on käytetty ja mitä kuvia robolla on mahassaan. Koska kyseessä on t-paita, niin ompelin robon ihan vaan suoralla tikillä kiinni, ettei tunnu ikävältä ihoa vasten. Enkä mä kyllä muutenkaan ihan niin paljon jaksa näpertää, että kunnolla aplikoisin. Olen huomannut, että nämä suoralla tikatut pysyy tosi hyvin kiinni ja säilyy siistinä pesusta toiseen.



perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pikasurautus



Lähiaikoina on tullut ommeltua vain ihan perusvaatetta, bodyja, pöksyjä, paitoja. Sellaista nopeaa kaapintäytettä, joita ei jaksa kuvailla ja blogata. Tämä pieni liivimekko on kuitenkin jotenkin niin söpö, että halusin sen tänne laittaa. Meidän prinsessalle sopii tosi nätisti sininen väri. Ehkä se siksi näyttää niin kivalta hänen päällään. Se ei kuvista välity, kun ei ole suoraan kasvoista kuvaa, mutta voin kertoa, että sievä hän on <3



Liivimekkoa on helppo yhdistää muiden vaatteiden kanssa. Ihanan raikkaita värejä! Ja tällainen joustofrotee on helppo ihan arkikäytössä.



Meillä kävellään jo kärryn kanssa. Neidillä on nyt ikää 9kk. Vielä hetki varmaan menee, ennen kuin aletaan tepsutella ilman tukea. Mun puolesta saisi pysyä vauvana vielä pitkään!




Aurinko lämmittää jo niin mukavasti tuolla ulkona, että pitäisi alkaa ahkeroida kesävaatetta. Muuten käy niin, että yhtäkkiä huomaan olevan kesä ja kaapissa on vaan pitkähihaista ja sitten onkin kipaistava kauppaan...